SKVL esittely

SKVL – Suomen Kiinteistönvälittäjät

  1. Laaja verkosto mahdollistaa paikallisuuden valtakunnallisesti

    SKVL:n verkostoon kuuluu yli 400 paikallista kiinteistönvälitystoimistoa ja 1 200 ammattitaitoista välittäjää ympäri Suomea. 
  2. Asiantuntevuus ja osaaminen on sinun etusi

    SKVL:n jäsenyritysten välittäjät ovat asuntomarkkinoiden erikoisasiantuntijoita. He saavat jatkuvaa koulutusta alan viimeisimmistä suuntauksista ja lainsäädännöstä. Jäsenyritykset tarjoavat asiakkailleen aina ajantasaista, puolueetonta tietoa asuntomarkkinoiden tilanteesta, kehityksestä sekä hinnoittelusta.
  3. SKVL:n jäsenten toiminta on luotettavaa ja turvallista

    SKVL valvoo jäsenyritystensä toimintaa. Se edellyttää jäsenyrityksiltään välityslainsäädännön ja hyvän välitystavan mukaisia toimintatapoja. Jos jokin asia ei mene odotustesi mukaisesti, voit ilmoittaa siitä Suomen Kiinteistönvälittäjäliittoon. Viestisi käsitellään asianmukaisesti ja saat siihen aina vastauksen.


“ Liityin SKVL:n jäseneksi heti perustaessani oman LKV toimiston. Itselle se tuo turvan välitystyössä, voi soittaa lakineuvontaan mikäli joku asia askarruttaa. Lakitiedotteet tulevat ajallaan ja pysyn kokoajan ajan hermoilla. SKVL tarjoaa jatkuvasti laadukkaita ja kiinnostavia koulutuksia joilla voin kehittää ammattitaitoani.

 

Jätä minulle
yhteydenottopyyntö

tai katso tarkemmat yhteystiedot tästä

Kiinteistönvälitys Marjokoti Oy LKV
Keskuskatu 7, 04600 MÄNTSÄLÄ
Puhelin: 0400 374 565
Sähköposti: marjo.havurinnarjokoti.fi

SKVL jäsenyritys

» tietosuoja- ja rekisteriseloste


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)